Om os

Bagom Ficha Jewelry

Hvem er vi?

Vi er to unge kvinder, Frida og Caroline, med erfaring fra smykkeverdenen, som sammen har overtaget Ficha Jewelry i november 2023 for at producere og levere de smukkeste håndlavet smykker til dig. 

Smykkevirksomheden blev oprettet i august 2019, og siden har hovedfokus været på at udvikle nikkelfrie smykker til en overkommelig pris. Alle vores smykker er designet og produceret af os, og derfor er alle smykkerne håndlavede og helt unikke. 

Vi finder inspiration i årstidernes og naturens farver, som vi ofte omgiver os med i hverdagen. Smykkerne henvender sig til både unge og ældre, som ønsker elegante smykker til enhver lejlighed.

FAQ

Kan jeg ønske ændringer i smykket?

Ønsker du ændringer eller tilføjelser til et smykke, kan du altid kontakte os på mail eller de sociale medier for at finde en løsning.

Hvordan bliver smykkerne lavet?

Alle smykkerne fra Ficha Jewelry er håndlavede, og derfor er det Frida og Caroline, som producerer alle smykkerne på hjemmesiden i hænderne selv

Hvordan passer jeg bedst på smykket?

For at passe bedst på dit smykke, kan du gøre følgende: undgå at træne med dem, undgå at gå i bad med dem, undgå at sprøjte direkte parfume på dem.

Hvilket materiale bruger i?

Størstedelen af vores smykker er lavet af guldbelagt eller sølvbelagt messing. Materialedeltaljer finder du også under det enkelte smykke.

Hvad er leveringstiden?

Din pakke sendes med DAO, og du kan efterfølgende regne med 2-4 dage leveringstid hos dao. Oplever du, at din pakke ikke kommer inden 5 dage efter afsending, er du velkommen til at kontakte os.

Kan jeg returnere mit smykke?

Ja, det kan du. Der er 14 dages returret ved uåbnet vare, og derfor kan du også sagtens købe Ficha Jewelry som gave.