Natursten & perler

For os hos Ficha Jewelry går vi meget op i at bruge gode materialer til vores smykkefremstilling. Her bruger vi hovedsageligt ægte natursten, ferskvandsperler og krystaller. Vi har derfor nedenfor udarbejdet en oversigt over de forskellige natursten og perler, hvor du kan læse mere om deres historie, betydning og i hvilke smykker de fremgår i. 


Ægte ferskvandsperler

Alle vores ferskvandsperler er ægte og formet af naturen, hvilket giver hver en perle et unikt udseende og udtryk. Vi bruger også mange forskellige variationer, størrelser, former og farver, som du kan se på billedet til venstre. Vi udvælger selv ferskvandsperlerne og køber dem kun i Danmark, for at sikre den bedste kvalitet.

De ægte ferskvandsperler er en essentiel del af Ficha Jewelry og de bruges i størstedelen af vores halskæder, armbånd, øreringe samt i vores ankelkæder.

Find alle vores smykker her:

_

Andre natursten og krystaller

I mange af vores smykker bruger vi ikke kun ferskvandsperler men også forskellige krystaller og andre natursten. Nogle af de andre natursten og krystaller vi bruger er labradorit krystallen, månesten krystallen og forskellige farver af kubisk zirkonia. Til højre kan du se nogle af de mange forskellige natursten og krystaller vi også bruger til smykkefremstillingen. 

F.eks. bruger vi til vores Isla øreringe et mix af Månesten krystal, Lilla kubisk zirkonia, Champagnefarvet kubisk zirkonia samt ægte ferskvandsperler.

NATURSTEN

Hver natursten har hver sin betydning, energi og styrker, og nedenfor kan du se hvilke som symboliserer hvad. Stenene er skabt og formet af naturen, hvilket gør hver natursten unik. Naturstenene har eksisteret i mange år, og de er i lang tid blevet brugt grundet deres energier og beskyttende effekter.

I flere af vores smykker, og især i Ella ringen er natursten hovedelementet. Stenene bliver brugt i et mix med vores andre natursten, krystaller og ferskvandsperler for at skabe smukke og dynamiske smykker. 


Aquamarine

Naturstenen symboliserer glæde, livsmod og frihed.
Den styrker lykke, positivitet og kærlighed.

Du finder stenen i smykkerne:
Ella Ring, Calliope Hoop og Maggie Armbånd


Ametyst

Naturstenen symboliserer klarhed og balance i livet.
Den beskytter ydermere mod negative energier.

Du finder stenen i smykkerne:
Ella Ring, Calliope HoopMaggie Armbånd og Oceana Hoop.


Rosenkvarts

Naturstenen symboliserer kærlighed, ro og harmoni. 
Den giver også en følelse af tryghed og balance i livet.

Du finder stenen i smykkerne:
Ella Ring, Calliope Hoop og Maggie Armbånd


Aventurine

Naturstenen symboliserer kreativitet og positivitet. 
Den bidrager også til et åbent sind og gåpåmod.

Du finder stenen i smykkerne:
Ella Ring , Calliope Hoop og Maggie Armbånd


Jade

Naturstenen symboliserer kærlighedens energi.
Den giver en rolig og fredelig energi til hverdagen. 

Du finder stenen i smykkerne:
Ella Ring og Livy Halskæde


Solsten

Naturstenen symboliserer optimisme og liv
Den bringer held og lykke til livet.

Du finder stenen i smykkerne:
Ella Ring , Calliope Hoop og Maggie Armbånd


Peridot

Denne mere sjældne natursten symboliserer sikkerhed og tiltrækker kærlighed. Den har en kraftfuld energi og vil derfor give en tryg følelse af håb, lykke og harmoni. 

Du finder stenen i smykkerne:
Sienna Ring, Athena Ring og Billie Armbånd