Forhandlere

Ficha Jewelry forhandles i  14  butikker i alt.

Heraf er  11  af forhandlerne er fysiske butikker og  3  af dem er online webshops. Nederst på siden finder du de online webshops.

← Kortet til venstre viser hvor vores fysiske forhandlere er lokaliseret, og du kan yderligere nedenfor finde adressen ved hver specifik butik, hvor link til deres webshop/facebook også er at finde.

 

bla

Fysiske butikker

Brønderslev

Blikfang, brønderslev

I Brønderslev gågade finder du et varieret udvalg af vores smykker med fokus på øreringe og perlearmbånd. Her finder du Dorthe og Stine i butikken, som gerne vejleder og hjælper dig med at købe de helt rigtige smykker. Her er det også muligt at prøve smykkerne på for at få en følelse af dem. 

Find dem her: 

Adresse: Nygade 20, 9700 Brønderslev

https://www.facebook.com/voresblikfang/

Aalborg Centrum

Your 2Hand Closet, Aalborg

I Aalborg gågade finder du et bredt udvalg af vores smykker; fra halskæder til ringe.

Her finder du Lars og Jannie i butikken. Butikken sælger brugt tøj og giver det nyt liv – og så er de også forhandlere af vores smykker. 

Find dem her:

Adresse: Gravensgade 3, 9000 Aalborg

https://www.facebook.com/Your2HandCloset

Lønstrup

Teglgaarden

I den hyggeligste butik i Lønstrup finder du Edel i Teglgaarden. Butikken består af et stort udvalgt af forskellige tøjmærker, interiør og accessories. Du finder et bredt udvalg af Ficha smykker i butikken – alt fra øreringe til halskæder. 

Find dem her:

Adresse: Strandvejen 84A, Lønstrup

https://shop-teglgaarden.dk

Skagen

BUtik pyt

I den skønneste Butik PYT beliggende midt på Skagens torv, finder du et udvalg af Ficha Jewelry. Livsstilsbutikken har alt fra interiør til smykker og tøj med fokus på fairtrade og fremtiden. 

Find dem her:

Adresse: Sankt Laurentii Vej 49C, 9990 Skagen

 

https://www.facebook.com/PYT-Skagen-100482801630877/

Aars

Torben

I den store og dejlige butik Torben beliggende midt i Aars midtby finder du et kæmpe udvalg af Ficha Jewelry smykker. Her kan købe alt fra øreringe, halskæder, armbånd og vores håndlavede ringe. Det søde personale vil stå til rådighed når du skal købe dit nye yndlingssmykke eller finde en perfekt gave!

Find dem her:

Adresse: Himmerlandsgade 53, 9600 Aars

https://www.facebook.com/TorbenAars

Hou

Galleri Hou

I Galleri Hou i den skønne fiskerby ved østkysten, finder du et kæmpe udvalg af Ficha Jewelry. Galleriet har en galleri-butik, hvor smykkerne kan købes. 

Find dem her:

Adresse: Nørregade 19, 9370 Hals

https://www.gallerihou.dk/galleributik.html

Hammerum

Lighthouse98

Hos Lighthouse98 finder du et bredt udvalg af Ficha Jewelry smykker – øreringe, armbånd og halskæder. Butikken er derudover fyldt med lækkert tøj, interiør og livsstilsprodukter. Kig forbi og prøv smykkerne fysisk på.

Find dem her:

Adresse: Hammerum Hovedgade 68, 7400 Herning

Aalborg Øst

Detail Shoppen

I Detail Shoppen hos Aalborg Handelsskole, finder du et udvalg af Ficha Jewelry. I deres skønne butik, kan du både købe øreringe, halskæder og armbånd i både guld og sølv

 

Find dem her:

Adresse: Langagervej 16, 
9220 Aalborg Øst

https://detailshoppen.dk

Aalborg

Aalborg Handelsskole, Strandvejen

I Aalborg Handelsskole, på Strandvejen i Aalborg, kan du finde Ficha Jewelry. I deres butik, lige til højre når man kommer ind, finder du et udvalg af Ficha Jewelry, hvor du har mulighed for at prøve smykkerne på. Her kan du købe dit næste yndlingssmykke, eller finde den perfekte gave. 

 

Find dem her:

Adresse: Strandvejen 25, 9000 Aalborg

Hjarbæk

Butik fjord

Den hyggelige Butik Fjord er en livsstilsbutik fyldt med lækre produkter – alt fra tøj til hudpleje. Butikken ligger i det naturskønne Hjarbæk tæt ved fjorden, og du er sikret god og personlig service her. Du finder et stort udvalg af Ficha Jewelry – både vores halskæder, armbånd, øreringe og ringe. 

Find dem her:

https://www.facebook.com/people/Butik-Fjord/100068261140153/

Kolding

Filurfifi, Kolding

Fie er ejer af webshoppen Filurfifi, hvor du kan finde de lækreste produkter til dig og dit hjem fra de fedeste mærker. Du kan også finde et udvalg af Ficha Jewelry.

 

Find dem her:

Søndergade 1, 6000 Kolding

https://filurfifi.dk/vare-kategori/accessories/

Online Webshops

bla

Holstebro - webshop

Westkysten

Westkysten er en cool webshop, som har fokus på naturlige og unikke produkter. Derudover er deres fokus på vestkystens natur og bæredygtighed, og derfor finder du nu også et stort udvalg af vores smykker hos dem. Med vores natursten, ferskvandsperler og bæredygtige initiativer er vi nemlig overbevist om, at vi er et perfekt match!

Find dem her:

https://westkysten.dk/collections/accessories

 

Vanløse, København - webshop

Le Closet

Den nyopstartede online webshop LeCloset forhandler alt fra tøj, beauty og smykker. Her kan du også finde et udvalg af Ficha Jewelry smykker, både øreringe, armbånd og halskæder. 

 

Find dem her:

https://lecloset.dk/shop/28-ficha-jewelry/#!?orderProp=SortPrice

Brøndby - webshop

Spræl

Hos den skønne og unikke webshop, Spræl, finder du et udvalg af vores smykker – både halskæder og armbånd. Smykkerne er speciallavede til Spræl, og derfor finder du kun disse smykker dér – det er vi helt vilde med!

Hos Spræl finder du udover vores smykker også andre lækre og enestestående produkter – ligefra fin keramik til cool hjemmesko. 

Find dem her:

https://www.spraelshop.dk/collections/unikke-smykker-fra-ficha-jewelry

Skærmbillede 2022-02-20 kl. 14.22.11