Forhandlere

Fysiske butikker

Aalborg Centrum

Your 2Hand Closet, Aalborg

I Aalborg gågade finder du et bredt udvalg af vores smykker; fra halskæder til ringe.

Her finder du Lars og Jannie i butikken. Butikken sælger brugt tøj og giver det nyt liv – og så er de også forhandlere af vores smykker. 

Find dem her:

Adresse: Gravensgade 3, 9000 Aalborg

https://www.facebook.com/Your2HandCloset

Skagen

Butik PYT

I den skønneste Butik PYT beliggende midt på Skagens torv, finder du et udvalg af Ficha Jewelry. Livsstilsbutikken har alt fra interiør til smykker og tøj med fokus på fairtrade og fremtiden. 

Find dem her:

Adresse: Sankt Laurentii Vej 49C, 9990 Skagen

https://www.facebook.com/PYT-Skagen-100482801630877/

Aars

Torben

I den store og dejlige butik Torben beliggende midt i Aars midtby finder du et kæmpe udvalg af Ficha Jewelry smykker. Her kan købe alt fra øreringe, halskæder, armbånd og vores håndlavede ringe. Det søde personale vil stå til rådighed når du skal købe dit nye yndlingssmykke eller finde en perfekt gave!

Find dem her:

Adresse: Himmerlandsgade 53, 9600 Aars

https://www.facebook.com/TorbenAars

Blokhus

Butik Skaarup, Blokhus

Hos Butik Skaarup finder du et stort udvalg af vores smykker med fokus på øreringe og halskæder. Butikken er også fyldt med garn, brugskunst og andre accessories. Her er det også muligt at prøve smykkerne på, så du kan finde dit perfekte smykkematch. 

Find dem her: 

Adresse: Vesterhavsvej 86, 9492 Blokhus

https://butikskaarup.dk/ 

Hammerum

Lighthouse98

Hos Lighthouse98 finder du et bredt udvalg af Ficha Jewelry smykker – øreringe, armbånd og halskæder. Butikken er derudover fyldt med lækkert tøj, interiør og livsstilsprodukter. Kig forbi og prøv smykkerne fysisk på.

Find dem her:

Adresse: Hammerum Hovedgade 68, 7400 Herning

Horsens

Blåmst

Hos Blåmst finder du et udvalg af vores smykker, lige fra øreringe og armbånd til ankelkæder og ringe. Søstrene, Amalia og Cille, samt deres partnere, Madsemil og Lars, står til dagligt i den hyggelige butik. De vejleder og hjælper dig gerne med at købe de helt rigtige smykker – og så er det muligt at prøve smykkerne på. Udover Ficha Jewelry kan du også finde smuk keramik, plakater og andet smukt interiør!

Find dem her: 

Adresse: Grønnegade 4, 8700 Horsens 

Ficha Jewelry

Online webshops

Køge, webshop

IA studio

Denne lille finurlige webshop, IA studio, er et univers som mor og datter har skabt. Her finder du et udvalg af forskellige Ficha smykker.

Find dem her: 

https://www.iastudio.dk/kategori/ficha-jewelry

Nyborg, webshop

Det halve kongerige

Denne skønne online butik, som ligger i Nyborg på fyn, går ind for klassiske og naturlige styles. Ydermere har de fokus på slow-fashion, som man kan bruge år efter år. 

Find dem her: 

https://www.dethalvekongerige.dk

Vanløse, København - webshop

Le Closet

Den nyopstartede online webshop LeCloset forhandler alt fra tøj, beauty og smykker. Her kan du også finde et udvalg af Ficha Jewelry smykker, både øreringe, armbånd og halskæder. 

 

Find dem her:

https://lecloset.dk/shop/28-ficha-jewelry/#!?orderProp=SortPrice

Holstebro - webshop

Westkysten

Westkysten er en cool webshop, som har fokus på naturlige og unikke produkter. Derudover er deres fokus på vestkystens natur og bæredygtighed, og derfor finder du nu også et stort udvalg af vores smykker hos dem. Med vores natursten, ferskvandsperler og bæredygtige initiativer er vi nemlig overbevist om, at vi er et perfekt match!

Find dem her:

https://westkysten.dk/collections/accessories