, , , ,

Sofia Øreringe

(1 kundeanmeldelse)

kr.349,00

Den ægte ferskvandsperle formet som en måne er hurtigt blevet jeres yndlings! Derfor har vi med disse Sofia Øreringe fået hjælp og indput fra jer, til at skabe endnu en favorit! Vores Sofia Øreringe er designet i samarbejde med jeres ønsker til selve øreringen, farvenauncer og kæde, hvilket har resulteret i dette elegante par. Øreringen skaber dynamik med sin fine kæde med harlekin mønster, som sammen med den ægte ferskvandsperle og zirkonia sten resulterer i det fineste par øreringe. En bonus ved disse øreringe er, at selve vedhængene kan tages af, så du også kan bruge dem som et helt enkelt par hoops. Sælges som par; ønsker du at købe en enkel, kontakt os på mail eller Instagram.

Extra

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Varenummer (SKU): 220188 Kategorier: , , , ,

Materiale: Guldbelagt messing eller platinbelagt messing, ægte ferskvandsperle, nikkelfrie

Bemærk: de ægte ferskvandsperler formet som måner kan variere i form, da de er skabt af naturen. Dette gør alle helt unikke. Vi udvælger perlerne hus vores leverandør, for at finde de fineste måner til jer.

Længde: ca. 8,5 cm.

Vægt 30 g
Variant

Guldbelagt messing, Platinbelagt messing

1 anmeldelse af Sofia Øreringe

  1. Ida

    Jeg købte disse øreringe og de kom SÅ hurtigt, og de er så flotte og nemme at tage på. Et plus er at man kan bruge øreringene uden vedhænget, så man kan bruge selve hoopen bare. Super flotte

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *